IG webu je jeden rok – aneb ohlédnutí zpět

VSbrok

Investor z donucení...

Mohlo by se vám líbit...

17 Responses

  1. Petr napsal:

    to by se mělo zapít 😀 jinak gratulace

  2. honzas napsal:

    Dobrá práce :-)! Na tento web jsem narazil asi před půl rokem a od té doby jsem pravidelným návštěvníkem. Spousta zajímavých informací. Držím palce do budoucna.

  3. Vita napsal:

    Klobouk dolů,před tím jakou práci tady odvádíš ,jak pro majitele tak i potencionální majitele akcií. Stránky sleduju prakticky od jejich založení a jsem tady denně. 🙂 Přeji hodně zdaru do dalšího pokračování a co nejvíc čtenářů a přispěvatelů.Myslím,že teď ,když je problém s NR1a forem,dalo by se to zdejší
    využít jako potenciální náhrada….

  4. Ondřej napsal:

    Díky pánové. Že je problém s Ladislavovým fórem mě mrzí a rozhodně toho nechci nějak využívat. To naše fórum zde beru spíše jako doplněk. Nevím jestli znáte, ale původně jsem uvažoval o zřízení skupiny na http://www.slack.com, ale fórum asi stačí.
    Jsem tedy rád, že web čtete a že tedy k něčemu je.
    Díky

  5. Maki napsal:

    Moc gratuluji k výročí. Na stránky jsem narazila asi tři měsíce zpětně a od té doby jsem pravidelný čtenář. Jste mi velkou inspirací za cestou ke svobodě. Držím palce do dalších let.

  6. Cyberguy napsal:

    Blahopřeji. Dobrá práce. Pozoruji vás z povzdálí a oceňuji co děláš i s parťákama. Přeji vám všem ještě hodně dalších výročí, přeji aby se vše dařilo a stále vás to (a tím i nás) bavilo.
    Cyberguy

  7. Jurassic napsal:

    Dobrý den,

    taktéž se připojuji ke gratulaci a přeji ať se stránkám i nadále daří a těším se na nové kvalitní články.
    Narazil jsem na Vás minulý týden a jsem ze všech dostupných informací naprosto nadšený. Zároveň už jsem si přes Degiro zakoupil první dividendové akcie AT&T. Sice pouze investice cca za 2.000,- Kč, ale nemusí pršet a stačí když kape:)
    Děkuji Vám

  8. bornik napsal:

    Dobrý den! I já se připojuji ke gratulaci. Zároveň připojuji i veliké díky za web. O akcie se zajímám cca 20 let, ale bez jazykových znalostí a relevantních informací to byly jen takové nahodilé nákupy a moc se nedařilo…. Poslední velká investice byla do ropy a uhlí – takže provar. Už jsem se na to chtěl vykašlat, ale Investičnígramotnost mě zase nakopla. Ovšem s tím, že se budu soustředit na REIT a Aristokraty. Snad se zadaří. Ještě jednou dík a vytrvejte. Michal

    • Ondřej napsal:

      Zdravím Michale,
      Já moc díky za to že nás čtete a za naprosto úžasný koment. To je přesně to správné palivo proto, abychom pokračovali. Na investování bych určitě nekašlal, také jsem neměl vždy růžové chvilky. Je třeba ale upozornit na to, že již dlouho rosteme a tak může přijít propad ovšem nikdo nám neřekne kdy to bude. Lepší je však být připraven a v případě že to přijde nakupovat levně kvalitní firmy, které z toho zase rychle vybruslí.
      Hodně zdaru Ondřej

  9. Cipisek napsal:

    Také se přidávám s velkou gratulací.Je úžasné co děláte pro ostatní a vaše zpětná vazba je fantastická.Takže si dovolím napsat za nás všechny – DĚKUJEME

    • Ondřej napsal:

      Díky moc Cipísku. Sám nemám rád když se mi nedostane odpovědi. Lepší dostat alespoň nějakou odpověď než žádnou a tak se snažím odpovědět na všechno a všem pokud možno ihned jak mi to volný čas dovolí. V dnešní době mobilního internetu a chytrých telefonů je to daleko jednodušší.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

%d bloggers like this: