Můj důchod aneb já se nechci jít pást – 1. část

VSbrok

Investor z donucení...

Mohlo by se vám líbit...

8 Responses

  1. Ondřej napsal:

    I když jsem už tento článek jednou četl musel jsme si ho dát podruhé a spát dobře nebudu, protože se už teď těším na zítřejší pokračování. Sice bych jako redaktor a admin mohl podvádět, ale počkám si jako všichni na zítra. Pěkná práce kolego.

    • VSbrok napsal:

      Diky, byla to ale fuska, jak jde o statistiky, tak je to vzdy docela opruz dohledat relevatni data, protoze vetsina novinaru si z tzv. tvrdych dat, vyberou jen neco… co se jim hodi do kramu a zbytek „taktne“ zamlci nebo hur zkresli 🙁
      No a pak jak se do toho dam, tak se to z par odstavcu vzdy rozroste na 2 clanky… 🙂

  2. Wooky napsal:

    Velice dobře napsané a bohužel, pravdivé.

  3. brokos napsal:

    druhy pilier nič ? u nas cast odvodov do socialnej poistovne ide do sukromnej doplnkovej dochodkovej spravcovskej spolocnosti (mladý to majú myslím povinne) suma co sa tam naakumuluje by mala sluzit ako sukromna cast dochodku – respektive najlepsie na tom je ze daná suma je deditelna .. (da sa tam vybrat index, akciovy, dlhopisovy alebo kombinovaný fond.. takze aj nejake zhodnotenie tam je..) (druha vec su poplatky co im nasi politici odklepli)

  4. Maki napsal:

    Děkuji za pěkný článek. Doufám, že nám všem se podaří, být na státním důchodu nezávislý a mít ho jen jako „kapesné“ . A naše děti už budou někde jinde s divi.

    Těším se na pokračování.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

%d bloggers like this: